Waarom Hamster Cleaning?

Oprichting

Hamster Cleaning, gespecialiseerd in het keuren en reinigen van luchtkanalen, werd opgericht in april 2014. Het bedrijf werd opgestart door zaakvoerder Seppe Thys en één technicus, vandaag bestaat ons team uit 30 voltijdse medewerkers: zes commerciële/administratieve mensen en 24 gespecialiseerde reinigers. Sinds de opstart groeide Hamster Cleaning uit tot de Belgische referentie op het vlak van luchtkanaalonderhoud.

Hamster Cleaning heeft één kernwaarde: betrouwbaarheid. Het is onze ambitie om steeds de betrouwbaarste luchtkanaalreinigingspartner te zijn. Niet de snelste, goedkoopste, duurste, … wel de betrouwbaarste.

Daarom beloven wij dat na afloop van ieder project minstens 95 procent van de kanalen rein is. We gaan vanzelfsprekend voor de volle 100 procent, maar geven onszelf 5 procent marge voor de delen die soms onmogelijk bereikbaar zijn. Wij willen namelijk dat aan de infrastructuur geen enkele verandering wordt aangebracht

Gediplomeerd

Voor een reiniging vindt steeds een kick-offmeeting plaats. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en onze mensen zorgen er telkens voor dat nagenoeg alle diensten en ruimtes – op uitzondering van onder meer een operatiekamer en cleanroom – operationeel kunnen blijven.

Om een betrouwbaar resultaat te kunnen garanderen, werkt Hamster Cleaning enkel met specifiek ontwikkelde reinigingsapparatuur en gespecialiseerde reinigers. Zij behaalden hun certificaat als luchtkanaalreiniger in Denemarken volgens de principes van National Air Duct Cleaners Association (NADCA).


#nieuwlogo

Hamster Cleaning heeft sinds oktober 2018 een nieuw logo. De gekende ‘Hamsterkop’ werd ingeruild voor een eigentijdser en abstracter logo.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© Copyright Hamstercleaning 2024